Første del i Agatha Christies Tommy & Tuppence-serie udgives af Rosenkilde

http://fiktionogkultur.dk/wp-content/uploads/2015/08/Den-hemmelige-modstander-2.jpg

Endnu en gang sørger Forlaget Rosenkilde for, at danske Agatha Christie-fans forbliver glade. Forlaget udgiver nemlig første del i Christies Tommy & Tuppence-serie, der bærer titlen Den hemmelige modstander (The Secret Adversary). Romanen, der udkom første gang i 1922, udgives den 24. august for første gang på dansk.

Serien om detektiverne Thomas Beresford og Prudence Beresford udgøres af fire romaner og en novellesamling, og detektivhistorierne er blevet filmatiseret flere gange. Den 26. juli i år fik den seks episoder lange BBC-serie Partners in Crime, der bygger på de to første romaner i Tommy & Tuppence-serien, The Secret Adversary og N or M, britisk tv-premiere. Serien, der foregår i 1950’ernes England, blev bestilt af BBC-producenterne Ben Stephenson og Charlotte Moore for at markere 125-året for Agatha Christies fødselsdag.

Forlaget skriver følgende om romanen:

Tommy & Tuppence – to unge mennesker, som mangler både penge og fast ansættelse – sætter sig for at skabe spænding i tilværelsen. De har været venner hele deres liv, men da de her mødes efter Første Verdenskrigs afslutning, må de indrømme for sig selv og hinanden, at de er blevet mere end venner. De sætter sig nu for at starte et spændende firma op sammen – ”the Young Adventurers Ltd” – og de vil være villige til at påtage sig alle de spændende opgaver, der måtte finde vej til dem!

Deres første opgave er for den dystre mr. Whittington. Det nye makkerpar bliver snart hevet ind i et djævelsk politisk spil, fyldt med konspirationer, og de har måske ikke helt regnet med, hvor farligt dette kan gå hen og blive …

Den-hemmelige-modstander

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.