Foredrag om superheltefilm på Christianshavns Bibliotek – gratis entré!

Foredrag-om-Superhelte-pC3A5-film

Tiden og biograferne bliver domineret af superhelte, men hvordan har superheltefilm udviklet sig igennem tiden?

Det har Peter Madsen (ikke ham fra Valhalla, men den *anden* Peter Madsen!) sat sig for at give sit bud på ved at se på milepæle i superheltens filmiske univers. Denne udviklingshistoriske tilgang er hovedemnet i foredraget, men der ses også lidt på uforløst potentiale for superhelte, der tidligere har været filmatiseret. Dernæst rundes også superhelten på tv, mest den moderne udgave, og til sidst afsluttes der med en lille teori om superhelten på film.

Foredraget finder sted på Christianshavns bibliotek torsdag den 12. februar kl. 19! Det tager ca. 1½ time, og der vil blive indlagt en pause på halvvejen. Der serveres kaffe, te og småkager. Gratis adgang for alle.

Om Peter: Når han ikke arbejder som kvalitetsmedarbejder på en uddannelsesinstitution, har han siden 2008 beskæftiget sig som anmelder og skribent her på sitet, hvor han skriver om film, tv-serier, litteratur og tegneserier. Senest er han også begyndt at bestyre sin egen kategori, der – meget passende – omhandler superhelte! Derudover arbejder Peter på en roman om sin egen superhelt.

Besøg foredragets Facebook-side og tilmeld dig: KLIK!

Superhelte i biografen