Litteratur

27. september 2010

Forfatteren John Flanagan besøger Odense Centralbibliotek

Den 20. oktober besøger den australske fantasy-forfatter John Flanagan Odense Centralbibliotek.

Oplev forfatteren John Flanagan på Odense Centralbibliotek

John Flanagan er i løbet de senere år blevet et stort hit blandt børn og unge med hans spændende serie “Skyggens lærling”, hvor der indtil nu er udkommet 9 bind. Det nyeste bind, Kejseren af Nihon-Ja, udkommer d. 1. november 2010.

Den fantasy-inspirerede serie udspiller sig i et middelalderligt univers, hvor hovedpersonen Will kommer i lære hos Skyggen. Skyggen er personificeret af Rangeren Halt som arbejder i det skjulte for kongens efterretningstjeneste. For at klare opgaverne og bekæmpe de onde kræfter, som truer kongen, kræves mod, kløgt, hurtighed og snedighed.

Om forfatteren
John Flanagan har en fortid som tekstforfatter indenfor reklamebranchen. Han skrev oprindeligt serien for at opmuntre sin søn til at læse.  Serien er nu under forberedelse til filmatisering.

Oplev John Flanagan på Hovedbiblioteket

Arrangementet finder sted onsdag d. 20. oktober 2010 kl. 13.00, på Hovedbiblioteket i lokale A, 3. sal, Odense Banegård Center.

Billetsalg

Billetter a 20 kr. sælges fra mandag d. 20. september 2010 på Hovedbiblioteket efter først til mølle princippet.Om skribenten

Robert Rasmussen
Jeg er film- & litteraturskribent, kulturafhængig, kunstelsker og mag.art. i litteraturvidenskab med en magisterkonferens om maskemonstre i moderne horrorfilm fra 1960 til i dag. Jeg er også tegneseriesluger, horrornørd, tv-serienarkoman, filmafhængig samt bogorm & læsehest med skrive- og ordkløe. Jeg dyrker 80'ernes kulturprodukter i usund grad, og jeg har en forkærlighed for filmkitsch, de fantastiske genrer samt Spielberg & Co. Jeg er filmmerchandisesamler, Disney-aficionado, animationselsker samt stifter af Fiktion & Kultur. Mit forhold til ovenstående er kronisk og uhelbredeligt. Læs (meget!) mere her.
0 Comments


Skal du ikke skrive en kommentar?


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *