Comics

21. september 2010

Forlaget Cobolt har udgivet “Den vilde smølf” i hardcover

Forlaget Cobolt har netop sendt en hardcover-udgave af en aldrig tidligere i Danmark udgivet Smølfe-tegneserie ud til danske fans.

Det drejer sig om “Den vilde smølf” – en humoristisk “Tarzan”-fabel for børn og voksne – der, som forlaget skriver: Aldrig før er smølfet på dansk!

Forlaget skriver følgende om udgivelsen:

En skovbrand tvinger smølferne til at ødelægge dæmningen og oversvømme lands-byen med vand for at slukke ilden. Men vandet ødelægger høsten, og for at finde føde til vinteren må smølferne drage nordpå.

Undervejs møder de en meget usædvanlig smølf, som hverken forstår deres sprog eller skikke – og som er i stand til at gå barfodet i den kolde sne!

Efter mødet med den vilde smølf bliver smølfernes hverdag ikke helt den samme længere. Og det gør troldmanden Gargamels heller ikke!

Kilde: Forlaget Cobolt

den-vilde-smoelfOm skribenten

Robert Rasmussen
Jeg er film- & litteraturskribent, kulturafhængig, kunstelsker og mag.art. i litteraturvidenskab med en magisterkonferens om maskemonstre i moderne horrorfilm fra 1960 til i dag. Jeg er også tegneseriesluger, horrornørd, tv-serienarkoman, filmafhængig samt bogorm & læsehest med skrive- og ordkløe. Jeg dyrker 80'ernes kulturprodukter i usund grad, og jeg har en forkærlighed for filmkitsch, de fantastiske genrer samt Spielberg & Co. Jeg er filmmerchandisesamler, Disney-aficionado, animationselsker samt stifter af Fiktion & Kultur. Mit forhold til ovenstående er kronisk og uhelbredeligt. Læs (meget!) mere her.
0 Comments


Skal du ikke skrive en kommentar?


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *