Forlaget Cobolt har udgivet “Yoko Tsuno: På jagt efter tiden”

Forlaget Cobolt er også aktuelle med andet samlebind i serien om Yoko Tsuno! Yoko Tsuno: På jagt efter tiden er på 176 sider, er indbundet og måler 22×30 cm. Bogen indeholder et omfattende og rigt illustreret ekstramateriale samt disse tre album: Tidsspiralen, De flyvende dæmoner og Den sorte død.

Besøg forlagets hjemmeside!

Om bogen skriver forlaget:

Sammen med Monya, det sidste overlevende menneske på Jorden i det 39. århundrede, og hendes tidsrejsemaskine skal Yoko Tsuno forsøge at frelse kloden fra de værste katastrofer: udslettelsen af hele menneskeheden ved hjælp af en kontraktionsbombe i 3872 – eller en rædselsvækkende pestemidemi i 1545, som truer med at bryde ud igen i vore dage. 

Fortid, nutid og fremtid blandes i en strøm af tid, hvis hvirvler Yoko må forsøge at følge for at reparere på menneskers fejlgreb … eller for ganske enkelt at udfri en ung, balinesisk danserinde fra en grusom skæbne i 1350.

Temaet for dette andet samlebind med den japanske elektronikingeniør og hendes venner er tidsrejser. Tre af de klassiske historier med Yoko Tsuno er samlet til én lang fortælling: Tidsspiralen, De flyvende dæmoner og Den sorte død. Vi kommer således både med til Borneo, Bali og den smukke og historiske belgiske by Brugge i forskellige tidsperioder.


Yoko-Tsuno-2-p

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.