Comics

25. april 2014

Forlaget Cobolt udgiver “Franka 20: Den hvide gudinde”

Franka 20: Den hvide gudinde, der er anden del i trilogien Ishtars rejse, er netop blevet udgivet af Forlaget Cobolt i hardcover. Albummet er på 52 sider og oversat af Anne Vibeke Mortensen.

Besøg forlagets hjemmeside!

Om albummet skriver forlaget:

Frankas kæreste Hugo er død under mystiske og tragiske omstændigheder i forbindelse med hendes opgave med at hente Iskanders Sværd i Tyrkiet. Det legendariske sværd skal udsmykke den stenrige russiske diamanthandler Alexander Carats luksusyacht, og da Frankas bedste veninde, Laura Lava, har forelsket sig hovedkulds i rigmanden, åbner der sig en mulighed for Franka til at undersøge omstændighederne omkring Hugos død.
 
Alexander Carat sætter imidlertid alt ind på at forhindre Franka i at se ham efter i kortene og hyrer den fyrige og skrupelløse cubansk-amerikanske patolog og lejemorderske Carmen Corazon til også at tage livet af hende. Og bag kulisserne trækker den russiske oberst Serge Sergewitz i trådene…

Franka-20_Hardcover-pOm skribenten

Robert Rasmussen
Jeg er film- & litteraturskribent, kulturafhængig, kunstelsker og mag.art. i litteraturvidenskab med en magisterkonferens om maskemonstre i moderne horrorfilm fra 1960 til i dag. Jeg er også tegneseriesluger, horrornørd, tv-serienarkoman, filmafhængig samt bogorm & læsehest med skrive- og ordkløe. Jeg dyrker 80'ernes kulturprodukter i usund grad, og jeg har en forkærlighed for filmkitsch, de fantastiske genrer samt Spielberg & Co. Jeg er filmmerchandisesamler, Disney-aficionado, animationselsker samt stifter af Fiktion & Kultur. Mit forhold til ovenstående er kronisk og uhelbredeligt. Læs (meget!) mere her.
0 Comments


Skal du ikke skrive en kommentar?


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *