Forlaget Cobolt udgiver “Franka 21: Sølvflammen”

Franka 21: Sølvflammen, der er redje del i trilogien Ishtars rejse, er netop blevet udgivet af Forlaget Cobolt i hardcover. Albummet er på 60 sider og oversat af Anne Vibeke Mortensen.

Besøg forlagets hjemmeside!

Om albummet skriver forlaget:

På den mexicanske partyø Azucar gør overklassen sig klar til en løssluppen fest i forbindelse med dåben af den russiske rigmand Alexander Carats dekadente lystyacht »Ishtar«. Frankas veninde Laura Lava er dybt forelsket i Carat og skal svinge champagneflasken – men i kulissen lurer Carats russiske fjender,  som har placeret en række håndlangere på gæstelisten: Blandt andre den nyrige russiske filmmogul Boris Medved og hans stræbsomme elskerinde, skuespillerdivaen Gloriana Grand, samt mesopotamieneksperten og skørtejægeren professor Lagrange fra Louvre. 

Franka har sin egen særlige mission under den umådeholdne fest: Hun vil finde sandheden om sin kæreste Hugos mystiske dødsfald. Men før dagen er omme, er Hugo ikke det eneste offer for russernes udspekulerede komplot – og Franka har måttet give sig ud for både den tomhjernede danske rødtop »Røde Sonja« og tjenestepigen »Daisy Duck« …


Franka-21_Hardcover-p

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.