Comics

12. januar 2015

Forlaget Cobolt udgiver “Smølferne: Den forelskede troldmand”

Den 14. januar udgiver Forlaget Cobolt endnu en historie med smølferne.  Denne gang er det Smølferne: Den forheksede troldmand, som forlaget beriger alle os smølfeglade læsere med. Bogen, der er på 48 sider, er som forlagets øvrige smølfeudgivelser indbundet. Og det er jo smølftastisk!

Om historien skriver forlaget:

Troldmanden Gargamel føler sig ensom og drømmer om at finde en hustru, der kan lave mad til ham, mens han hviler sig foran pejsen. Men hvordan kan en ussel og ondskabsfuld troldmand dog finde en sød kone?

Gammelsmølfen bestemmer sig for at hjælpe Gargamel, for som Digtersmølfen siger: ”Kærlighed er magisk!” Og så håber smølferne naturligvis, at hvis blot deres plageånd finder en kæreste, vil han fremover lade dem være i fred.

Det lykkes da også Gargamel at arrangere et stævnemøde med den skønne Roxanna, men det forløber ikke helt, som hverken han eller smølferne har planlagt.

Smølferne -den forheksede troldmandOm skribenten

Robert Rasmussen
Jeg er film- & litteraturskribent, kulturafhængig, kunstelsker og mag.art. i litteraturvidenskab med en magisterkonferens om maskemonstre i moderne horrorfilm fra 1960 til i dag. Jeg er også tegneseriesluger, horrornørd, tv-serienarkoman, filmafhængig samt bogorm & læsehest med skrive- og ordkløe. Jeg dyrker 80'ernes kulturprodukter i usund grad, og jeg har en forkærlighed for filmkitsch, de fantastiske genrer samt Spielberg & Co. Jeg er filmmerchandisesamler, Disney-aficionado, animationselsker samt stifter af Fiktion & Kultur. Mit forhold til ovenstående er kronisk og uhelbredeligt. Læs (meget!) mere her.
0 Comments


Skal du ikke skrive en kommentar?


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *