Comics

15. juni 2017

Forlaget Cobolt udgiver to særudgaver af “Linda & Valentin”

Den 3. august får Luc Bessons  “Valerian and the City of a Thousand Planets” (2017) dansk biografpremiere. Filmen er baseret på Pierre Christins og Jean-Claude Mézières tegneserie med Linda & Valentin, og helt specifikt er det albummene “Valerian: Skyggernes ambassadør” og “Valerian: De tusinde planteres imperium”, der danner fundamentet for filmatiseringen.

I anledning af Luc Bessons filmatisering, udgiver Forlaget Cobolt de to album i særudgaver med hver otte siders ekstramateriale om, hvordan tegneserien blev overført til film. Begge album udgives den 6. juli.

Pierre Christins og Jean-Claude Mézières tegneserie “Linda & Valentin” blev første gang udgivet i Frankrig i 1967, hvilket betyder, at tegneserieparret i år kan fejre deres 50 års fødselsdag!

Info om de to udgivelser:

Linda og Valentin – VALERIAN: Skyggernes ambassadør

Skrevet af Pierre Christin
Tegnet af Jean-Claude Mézières
Farvelagt af Evelyne Tran-Lé
Oversat af Jens Peder Agger
56 s. i farver, indb.
22,5 x 29,5 cm
Vejl. pris 178,00 kr.
ISBN 978-87-7085-667-6

Linda og Valentin – VALERIAN: De tusinde planeters imperium

Skrevet af Pierre Christin
Tegnet af Jean-Claude Mézières
Farvelagt af Evelyne Tran-Lé
Oversat af Jens Peder Agger
56 s. i farver, indb.
22,5 x 29,5 cm
Vejl. pris 178,00 kr.
ISBN 978-87-7085-666-9

 

Linda-og-Valentin-Skyggernes-ambassadoer-Forside-M-STICKER-p (2)Linda-og-Valentin-De-tusinde-planeters-rige-Forside-M-STICKER-p (2)

valerianposterOm skribenten

Robert Rasmussen
Jeg er film- & litteraturskribent, kulturafhængig, kunstelsker og mag.art. i litteraturvidenskab med en magisterkonferens om maskemonstre i moderne horrorfilm fra 1960 til i dag. Jeg er også tegneseriesluger, horrornørd, tv-serienarkoman, filmafhængig samt bogorm & læsehest med skrive- og ordkløe. Jeg dyrker 80'ernes kulturprodukter i usund grad, og jeg har en forkærlighed for filmkitsch, de fantastiske genrer samt Spielberg & Co. Jeg er filmmerchandisesamler, Disney-aficionado, animationselsker samt stifter af Fiktion & Kultur. Mit forhold til ovenstående er kronisk og uhelbredeligt. Læs (meget!) mere her.
0 Comments


Skal du ikke skrive en kommentar?


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *