Comics

4. september 2014

Forlaget Faraos udgiver Jacques Tardis “Fandens til krig”

Inden længe udgiver Forlaget Faraos Fandens til krig (Putain de Guerre), der er tegnet og skrevet af den franske tegneserieskaber Jacques Tardi.

Fandens til Krig - 1

Tardi, der blandt andet også er manden bag fortællingerne med Adèle Blanc-sec og Nestor Burma, skildrer i Fandens til krig første verdenskrigs rædsler og grusomheder, som de opleves gennem en fransk infanterists øjne.

Bogen, der kan forudbestilles/købes her, er på 140 sider, indbundet som hardcover og indeholder blandt andet et 40 sider langt efterord af historikeren Jean Verney – og så er det Søren Vinterberg, der har varetaget oversættelsen.

Bogen skulle have været udkommet, men er – ifølge forlaget – lige på trapperne!

Fandens til Krig - 2Om skribenten

Robert Rasmussen
Jeg er film- & litteraturskribent, kulturafhængig, kunstelsker og mag.art. i litteraturvidenskab med en magisterkonferens om maskemonstre i moderne horrorfilm fra 1960 til i dag. Jeg er også tegneseriesluger, horrornørd, tv-serienarkoman, filmafhængig samt bogorm & læsehest med skrive- og ordkløe. Jeg dyrker 80'ernes kulturprodukter i usund grad, og jeg har en forkærlighed for filmkitsch, de fantastiske genrer samt Spielberg & Co. Jeg er filmmerchandisesamler, Disney-aficionado, animationselsker samt stifter af Fiktion & Kultur. Mit forhold til ovenstående er kronisk og uhelbredeligt. Læs (meget!) mere her.
0 Comments


Skal du ikke skrive en kommentar?


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *