Forlaget Modtryk udgiver Lene Kaaberbøls krimi/gyserroman “Kadaverdoktoren” til oktober

Forlaget Modtryk sender til oktober Lene Kaaberbøls krimi/gyserroman “Kadaverdokotoren” ud på boghandlernes hylder. Romanen er på 318 sider og vil få en pris af ca. 299.95,-

Forlaget skriver følgende om udgivelsen:

Det begynder med en mide i en død ung piges næsebor. Året er 1894, stedet en større provinsby i Frankrig, og det er en af byens læger, enkemanden Albert Karno, bedre kendt som Kadaverdoktoren, der skal fastslå dødsårsagen. Men pigens familie nægter at lade liget obducere inden begravelsen. Døden kan ikke få en årsag.

KADAVERDOKTOREN handler om lægen Albert Karno der forsøger at forstå døden til gavn for de levende. Om Kommissæren, hans ven og samarbejdspartner, hvis pligt og kald det er at registrere og begrunde alle dødsfald i byen. Og ikke mindst om den 20-årige Madeleine Karno, ­Kadaverdoktorens datter og ambitiøse assistent.

Sammen følger de tre det dødbringende spor gennem en foruroligende og dramatisk historie som sætter tidens videnskabelige fremskridt op mod kræfter der er lige så gamle som mennesket – eller ældre endnu. For hvor er det Dyret begynder, og mennesket holder op?

Kilde: Forlaget Modtryk