Litteratur

1. juni 2015

Forlaget Rosenkilde udgiver Amrit Maria Pals debutroman “Sådan nogle som os”

Selvom Forlaget Rosenkilde har bygget en solid profil op omkring genudgivelse af såvel klassiske kriminalromaner som litteraturhistoriens store, kanoniserede værker, der i øvrigt altid bliver udgivet i fornem stil med eksempelvis lærde forord, efterord, i nyoversættelser og pakket ind i de smukkeste covers, så er det også et forlag, der udgiver debutanter. Og denne gang er det Amrit Maria Pal, der er aktuel med sin debutroman Sådan nogle som os, der er blevet fint modtaget af anmelderne.

Om romanen skriver forlaget:

Ulrikke er nyuddannet antropolog og gået i stå. Hun flytter fra storbyen tilbage til den lille by, hun kommer fra, og har mest lyst til at tage den bog, hun aldrig bliver færdig med, og sin fine uddannelse og stikke det hele skråt op. Hun får arbejde som samfundsfags­lærer på det kommunale projekt Just do it for langtidsledige – og andre i den stil. Her er der fokus på at øge deltagernes kompetencer med walk and talks og hygiejnekurser. Og så drikker hun kaffe hos mormoren med mågestel og Minarine.

Forlaget Rosenkilde - Amrit Maria Pal (3) - Sådan nogle som osOm skribenten

Robert Rasmussen
Jeg er film- & litteraturskribent, kulturafhængig, kunstelsker og mag.art. i litteraturvidenskab med en magisterkonferens om maskemonstre i moderne horrorfilm fra 1960 til i dag. Jeg er også tegneseriesluger, horrornørd, tv-serienarkoman, filmafhængig samt bogorm & læsehest med skrive- og ordkløe. Jeg dyrker 80'ernes kulturprodukter i usund grad, og jeg har en forkærlighed for filmkitsch, de fantastiske genrer samt Spielberg & Co. Jeg er filmmerchandisesamler, Disney-aficionado, animationselsker samt stifter af Fiktion & Kultur. Mit forhold til ovenstående er kronisk og uhelbredeligt. Læs (meget!) mere her.
0 Comments


Skal du ikke skrive en kommentar?


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *