Forlaget Rosenkilde udgiver Charlotte Brontës “Jane Eyre” i to bind

http://fiktionogkultur.dk/wp-content/uploads/2015/06/Forlaget-Rosenkilde-Charlotte-Bront%C3%AB-2.jpg

Forlaget Rosenkilde udgiver den 12. juni en nyoversættelse af Charlotte Brontës klassiker Jane Eyre i to bind. Romanen, der i år kan fejre sin 170-års fødselsdag, den blev udgivet i 1845, er nyoversat af Christiane Rohde.

Om romanen skriver forlaget:

Jane Eyre er den victorianske askepot-historie om den forladte pige, der vokser op som udstødt først hos sin tante – siden på en kostskole for forældreløse piger. Men Jane Eyre er andet og mere end det; kreativ, videbegærlig og ambitiøs, som hun er, får hun arbejde som guvernante på et gods tilhørende den vilde og sprudlende mr. Rochester med de mere ”mørke” sider. Jane er derimod følelsesmæssigt et ubeskrevet blad, da hun møder Rochester, men sammen med ham lærer hun gradvist sine følelser og lidenskaber at kende. Et universelt og nuanceret portræt af en selvstændig kvindes udvikling og selvrealisation.

Forlaget Rosenkilde - Charlotte Brontë (3) - Jane Eyre 1Forlaget Rosenkilde - Charlotte Brontë (4) - Jane Eyre 2Romanerne er på 343 sider (bind 1) og 311 sider (bind 2) og udgives som softcover-udgave med flapper.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.