Film

13. juni 2013

Først kom plakaten, så kom traileren … “300: Rise of an Empire” ser flot, blodig og actionenergisk ud.

Så kom traileren til Noam Murros 300: Rise of an Empire, der får dansk biografpremiere den 6. marts 2014. Og den kom nærmest i samme sekund, som jeg skrev indlægget om den netop frigivne plakat til filmen.

Filmen, der handler om grækernes kamp mod perserne, er centreret omkring et gigantisk søslag, der på grækernes side styres af dronning Gorgo (Lena Headey) og på persernes side af Artimisia (Eva Green). Den smukke, visuelle stil fortsættes i den ganske givet mindst lige så blodige 300: Rise of an Empire.

Læs mere her: Ny plakat til 300: Rise of an Empire er afsløret … så venter vi blot på traileren.Om skribenten

Robert Rasmussen
Jeg er film- & litteraturskribent, kulturafhængig, kunstelsker og mag.art. i litteraturvidenskab med en magisterkonferens om maskemonstre i moderne horrorfilm fra 1960 til i dag. Jeg er også tegneseriesluger, horrornørd, tv-serienarkoman, filmafhængig samt bogorm & læsehest med skrive- og ordkløe. Jeg dyrker 80'ernes kulturprodukter i usund grad, og jeg har en forkærlighed for filmkitsch, de fantastiske genrer samt Spielberg & Co. Jeg er filmmerchandisesamler, Disney-aficionado, animationselsker samt stifter af Fiktion & Kultur. Mit forhold til ovenstående er kronisk og uhelbredeligt. Læs (meget!) mere her.
0 Comments


Skal du ikke skrive en kommentar?


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *