Film

21. juni 2010

Første kig på Salma Hayek som katten Kitty i “Puss in Boots”

Her kommer en lille opfølger til indlægget om “Shrek Forever After” – HER – hvor jeg nævner den kommende spin off-film “Puss in Boots” (2011). Nu har DreamWorks lanceret den første karakterplakat – med en petit handlingsbeskrivelse – hvor Puss in Boots (Antonio Banderas) står side om side med en anden central karakter i filmen: katten Kitty (Salma Hayek).Om skribenten

Robert Rasmussen
Jeg er film- & litteraturskribent, kulturafhængig, kunstelsker og mag.art. i litteraturvidenskab med en magisterkonferens om maskemonstre i moderne horrorfilm fra 1960 til i dag. Jeg er også tegneseriesluger, horrornørd, tv-serienarkoman, filmafhængig samt bogorm & læsehest med skrive- og ordkløe. Jeg dyrker 80'ernes kulturprodukter i usund grad, og jeg har en forkærlighed for filmkitsch, de fantastiske genrer samt Spielberg & Co. Jeg er filmmerchandisesamler, Disney-aficionado, animationselsker samt stifter af Fiktion & Kultur. Mit forhold til ovenstående er kronisk og uhelbredeligt. Læs (meget!) mere her.
0 Comments


Skal du ikke skrive en kommentar?


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *