TV

30. marts 2011

Første sæson af Josh Whedons “Dollhouse” udkommer på dvd den 19. april

Første sæson af Josh Whedons to sæsoner lange science fiction/mystery-serie “Dollhouse” (2009-2010), med blandt andet Eliza Dushku, udkommer fra SF-Film den 19. april. Tryk på coverbilledet for stor udgave.

SF-Film skriver om første sæson af “Dollhouse”

Fra manden bag serier som “Buffy the Vampire Slayer” og “Angel” (Joss Whedon), kommer nu den provokerende “Dollhouse” – en sexet og spændingsfyldt thriller med den utroligt talentfulde Eliza Dushku. Som ’Aktiv’ fungerer den mystiske Echo (Dushku) som en uvidende agent for Dollhouse, en ulovlig undergrunds-organisation, der leverer programmerbare mennesker til deres elite-klientel. ’Aktiver’ modtager personligheds-aftryk, som midlertidigt gør det muligt at forvandle sig til hvem som helst eller hvad som helst – den perfekte indbrudstyv, elsker, spion eller snigmorder. Da FBI og hendes egen fortid ånder hende i nakken, står Echo over for en benhård ’Aktiv’, der vil gøre alt for at sætte en stopper for Dollhouse – for evigt.

Specifikationer for første sæson af “Dollhouse”

Stregkode (EAN): 5707020416648
Releasedato: 19-04-2011
Original titel: Dollhouse: The Complete First Season
Antal discs: 4
Spilletid: 569 min.
Censur: over 15 år
Region: 2
Lydformat: Dolby Digital Surround 5.1
Billedformat: 1.78:1 WideScreen 16:9
Undertekster: Dansk, Svensk, Norsk, Finsk, Engelsk
Land: USA
Udgiver: SF Film
Lydformat: Dolby Digital 5.1

Ekstramariale på udgivelsen

  • Deleted Scenes
  • Making Dollhouse
  • Coming Home
  • Finding Echo
  • Designing the Perfect Dollhouse
  • A Private Engagement

Trailer til “Dollhouse”Om skribenten

Robert Rasmussen
Jeg er film- & litteraturskribent, kulturafhængig, kunstelsker og mag.art. i litteraturvidenskab med en magisterkonferens om maskemonstre i moderne horrorfilm fra 1960 til i dag. Jeg er også tegneseriesluger, horrornørd, tv-serienarkoman, filmafhængig samt bogorm & læsehest med skrive- og ordkløe. Jeg dyrker 80'ernes kulturprodukter i usund grad, og jeg har en forkærlighed for filmkitsch, de fantastiske genrer samt Spielberg & Co. Jeg er filmmerchandisesamler, Disney-aficionado, animationselsker samt stifter af Fiktion & Kultur. Mit forhold til ovenstående er kronisk og uhelbredeligt. Læs (meget!) mere her.
0 Comments


Skal du ikke skrive en kommentar?


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *