Film

27. november 2009

Fra rygteland: Store film på Blu-ray fra Fox i 2010

Filmnørder landet over kan allerede nu begynde at lægge penge til side. For 2010 lader til at bliver et interessant år for film- og Blu-ray-entusiaster.

Fox arbejder med at lancere en lang række bagkatalogstitler af de helt store. Dette gælder blandt andet den i forvejen fænomenale “Alien Quadrilogy”-udgivelse, som jo sandsynligvis kommer til at tage sig endnu mere fantastisk ud på Blu-ray end på dvd.

Ligeledes kan vi forvente titler som James Camerons “The Abyss” og én af filmhistoriens absolut bedste musicals, nemlig “The Sound of Music”.

Også Steven Spielbergs “Minority Report” og Sam Mendes’ “The Road to Perdition” forventes at blive sendt ud på Blu-ray i løbet af 2010. Der vil også være noget i godteposen for fans af westerns, da “The Magnificent Seven”, “Hang ‘Em High” og “For a Few Dollars More” udgives.

Sidst – men absolut ikke mindst – så bliver to af mine favoritter, af én af mine foretrukne instruktører, også sendt på markedet. Det drejer sig om australske Baz Luhrmanns smukke, smukke film, “Romeo + Juliet” og “Moulin Rouge”. Det lader i sandhed til, at 2010 bliver (endnu) et godt filmår på Blu-ray-fronten.

Kilde: Blu-ray.com.Om skribenten

Robert Rasmussen
Jeg er film- & litteraturskribent, kulturafhængig, kunstelsker og mag.art. i litteraturvidenskab med en magisterkonferens om maskemonstre i moderne horrorfilm fra 1960 til i dag. Jeg er også tegneseriesluger, horrornørd, tv-serienarkoman, filmafhængig samt bogorm & læsehest med skrive- og ordkløe. Jeg dyrker 80'ernes kulturprodukter i usund grad, og jeg har en forkærlighed for filmkitsch, de fantastiske genrer samt Spielberg & Co. Jeg er filmmerchandisesamler, Disney-aficionado, animationselsker samt stifter af Fiktion & Kultur. Mit forhold til ovenstående er kronisk og uhelbredeligt. Læs (meget!) mere her.
0 Comments


Skal du ikke skrive en kommentar?


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *