Film

9. juli 2009

Friday the 13th (remake)

FridayJason blev født i 1980, da Sean S. Cunningham – i kølvandet på John Carpenters succes med “Halloween” – instruerede teen-kill-slasher-filmen “Friday the 13th”. Nu er tyske Marcus Nispels remake klar til release på DVD og Blu-ray fra Paramount Pictures.

Den 21. juli kan horror- og Jason-fans se frem til, at det nyeste kapitel i sagaen om den ishockeymaskebærende, teen-dræbende og machete-svingende stjernepsykopat besøger hjemmebiografen. Der er – med andre ord – dømt splatter i HD, når mr. Voorhees udkommer på Blu-ray.

Filmen, der er produceret af blockbuster-mogulen Michael Bay, vil blive serveret i et 99 minutter langt extended cut. Blandt ekstramaterialet vil man kun finde følgende:

  • Picture-In-Picture (PIP)
  • Jason Voorhees Genfødsel
  • Et hug frem, to tilbage
  • De bedste mord
  • Alternative scener

Remaket af “Friday th 13th” vil, når den udkommer fra Paramount Pictures, blive anmeldt på Fiktion & Kultur.Om skribenten

Robert Rasmussen
Jeg er film- & litteraturskribent, kulturafhængig, kunstelsker og mag.art. i litteraturvidenskab med en magisterkonferens om maskemonstre i moderne horrorfilm fra 1960 til i dag. Jeg er også tegneseriesluger, horrornørd, tv-serienarkoman, filmafhængig samt bogorm & læsehest med skrive- og ordkløe. Jeg dyrker 80'ernes kulturprodukter i usund grad, og jeg har en forkærlighed for filmkitsch, de fantastiske genrer samt Spielberg & Co. Jeg er filmmerchandisesamler, Disney-aficionado, animationselsker samt stifter af Fiktion & Kultur. Mit forhold til ovenstående er kronisk og uhelbredeligt. Læs (meget!) mere her.

  1. Marie K.

    Jeg nåede ikke at se filmen i biografen, så jeg skal da helt sikkert have fat i den på Blu-ray. Ser frem til at læse anmeldelsen 🙂Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *