Film

23. september 2010

Genindspilningen af “Låt den rätta komma ind” er nu klar til biograferne

Det er nærmere reglen end undtagelsen, at USA genindspiller film, der har opnået kritisk eller/og omsætningsmæssig succes rundt omkring i verden. Derfor var det også selvskrevet, at svenske Tomas Alfredsons fantastisk stemningsfulde og uhyggeligt smukke vampyrdrama “Låt den rätta komma ind” (2008), der baserer sig på en roman af John Ajvide Lindqvist, der også har skrevet manus til filmen, skulle omkonverteres american style. Nu er genindspilningen færdig – den får amerikansk biografpremiere den 1. oktober – og er instrueret af Matt Reeves, der også har stået for omarbejdelsen af manuskriptet.

Ikke en sneengel, en snevampyr … eller?

Trailer til “Let Me In” (2010) ::Om skribenten

Robert Rasmussen
Jeg er film- & litteraturskribent, kulturafhængig, kunstelsker og mag.art. i litteraturvidenskab med en magisterkonferens om maskemonstre i moderne horrorfilm fra 1960 til i dag. Jeg er også tegneseriesluger, horrornørd, tv-serienarkoman, filmafhængig samt bogorm & læsehest med skrive- og ordkløe. Jeg dyrker 80'ernes kulturprodukter i usund grad, og jeg har en forkærlighed for filmkitsch, de fantastiske genrer samt Spielberg & Co. Jeg er filmmerchandisesamler, Disney-aficionado, animationselsker samt stifter af Fiktion & Kultur. Mit forhold til ovenstående er kronisk og uhelbredeligt. Læs (meget!) mere her.

  1. Den har allerede modtaget 10 meget rosende anmeldelser på Rotten Tomatoes, men jeg forholder mig nu stadig lidt skeptisk. Hvis plakaten og den lille catch frase er noget i nærheden af, hvad de har tænkt sig med filmen, ser det sort ud … Meeen det er nok også bare marketings-lir.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *