TV

9. juli 2008

Gilmore Girls: Den Komplette Serie

GG_bmp-for-web-normalDen 4. november kan fans af “Gilmore Girls” (2000-2007) godt begynde at glæde sig! Warner Brothers sender nemlig hele samlingen på markedet i en lækker boks, der vil indeholde alle syv sæsoner af den superpopulære serie. Det kommer til at dreje sig om 153 afsnit på 45 discs med en samlet spilletid på 6337 min.

Udgivelsen vil endog blive sendt ud på det danske marked, så denne gang blive tv-fans ikke snydt. Hvis man hungrer efter at få familien Gilmore hjem på hylden, hvis man savner Lorelai, Rory, Lane, Luke, Michel, Emily og Richard, så kan man blive den lykkelige ejer af boksen for 1500,-

Boksen kan blandt andet købes hos MovieZoo.Om skribenten

Robert Rasmussen
Jeg er film- & litteraturskribent, kulturafhængig, kunstelsker og mag.art. i litteraturvidenskab med en magisterkonferens om maskemonstre i moderne horrorfilm fra 1960 til i dag. Jeg er også tegneseriesluger, horrornørd, tv-serienarkoman, filmafhængig samt bogorm & læsehest med skrive- og ordkløe. Jeg dyrker 80'ernes kulturprodukter i usund grad, og jeg har en forkærlighed for filmkitsch, de fantastiske genrer samt Spielberg & Co. Jeg er filmmerchandisesamler, Disney-aficionado, animationselsker samt stifter af Fiktion & Kultur. Mit forhold til ovenstående er kronisk og uhelbredeligt. Læs (meget!) mere her.
0 Comments


Skal du ikke skrive en kommentar?


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *