“Grace Kelly: En biografi” af Donald Spoto

grace_kellySå er Donald Spoto aktuel med endnu en filmstjerne-biografi. Denne gang er det Grace Kelly, han kaster sig over. Bogen, der er 208 sider lang og som udgives af People’s Press, har samme udforming som biografien om Audrey Hepburn, der udkom hos People’s Press sidste år. Forlaget skriver følgende om udgivelsen:

Hendes Hollywood-karriere var kun seks år lang, hun nåede at medvirke i en halv snes film, men ikke desto mindre slog hun sit navn fast som en af sin tids største og mest talentfulde skuespillerinder.

Men mange kender måske Grace bedst fra ægteskabet med fyrst Rainier af Monaco, med hvem hun efter sin korte, men markante filmkarriere levede et liv på første klasse. Indtil fyrstinde Graces tragiske død i et biluheld i Monaco i 1982.

Grace Kelly er skrevet af den anerkendte forfatter Donald Spoto, der havde et særligt personligt forhold til Grace Kelly. Bogen bygger på en række aldrig tidligere offentliggjorte interviews, som forfatteren lovede Grace ikke at offentliggøre før nu, næsten tredve år efter hendes død.

Donald Spoto beskriver i sin bog Graces forhold til mændene i hendes liv, de mænd, der elskede hende, og de mænd, der var med til at gøre hende til en legende I filmhistorien – mænd som John Ford og Alfred Hitchcock.

Forlag ::  People’s Press :: Sideantal :: 282 sider Køb hos :: Saxo.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.