Kunst

18. maj 2009

Gustave Moreau: “The Apparition” / “Tilsynekomsten” (1876)

  • TitelThe Apparition / Tilsynekomsten (1876)
  • KunstnerGustave Moreau (1826-1898)
  • Størrelse: 142 x 103 cm. (olie på lærred)
  • Stilart/epoke/kunstretning: Symbolismen
  • Nationalitet: Fransk kunstner
  • Maleriets placering: Musee Gustave Moreau, Paris
  • Oversigt: Favoritkunst


Om skribenten

Robert Rasmussen
Jeg er film- & litteraturskribent, kulturafhængig, kunstelsker og mag.art. i litteraturvidenskab med en magisterkonferens om maskemonstre i moderne horrorfilm fra 1960 til i dag. Jeg er også tegneseriesluger, horrornørd, tv-serienarkoman, filmafhængig samt bogorm & læsehest med skrive- og ordkløe. Jeg dyrker 80'ernes kulturprodukter i usund grad, og jeg har en forkærlighed for filmkitsch, de fantastiske genrer samt Spielberg & Co. Jeg er filmmerchandisesamler, Disney-aficionado, animationselsker samt stifter af Fiktion & Kultur. Mit forhold til ovenstående er kronisk og uhelbredeligt. Læs (meget!) mere her.
0 Comments


Skal du ikke skrive en kommentar?


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *