Film

29. september 2016

Halloween og Stephen King-filmatiseringen “It” på Blu-ray

Ovenstående billede er ikke tilfældigt valgt. Vi nærmer os nemlig den måned, der rundes af med halloween. Det vil vanen tro sige, at der er 31 dage med gys, gru og gåsehud. Og ja, min bedre halvdel får det hårdt. Men lad os komme tilbage til det fine billede, hvor Pennywise flankeres af den unge del af castet i Stephen King-filmatiseringen “It” fra 1990.

Årsagen til, at netop dette billede blev valgt til det første af flere halloween-indlæg, skal findes i, at Warner Bros. langt om længe har taget sig sammen til at udgive den tre timer lange tv-miniserie på Blu-ray. Bedre sent end aldrig! Og det er ganske fantastisk, at miniserien endelig bliver tilgængelig i en billedeopdateret udgave.

Blu-ray’en udkommer den 17. oktober, hvilket også bliver dagen, hvor min tudsegamle og dobbeltsidede dvd skiftes ud. I øvrigt kommer der en ny filmatisering af Kings murstensroman, når 2016 bliver til 2017. Det er Andrés Muschietti, der sidder i instruktørstolen. Det bliver spændende … og uhyggeligt, håber jeg!

itOm skribenten

Robert Rasmussen
Jeg er film- & litteraturskribent, kulturafhængig, kunstelsker og mag.art. i litteraturvidenskab med en magisterkonferens om maskemonstre i moderne horrorfilm fra 1960 til i dag. Jeg er også tegneseriesluger, horrornørd, tv-serienarkoman, filmafhængig samt bogorm & læsehest med skrive- og ordkløe. Jeg dyrker 80'ernes kulturprodukter i usund grad, og jeg har en forkærlighed for filmkitsch, de fantastiske genrer samt Spielberg & Co. Jeg er filmmerchandisesamler, Disney-aficionado, animationselsker samt stifter af Fiktion & Kultur. Mit forhold til ovenstående er kronisk og uhelbredeligt. Læs (meget!) mere her.
0 Comments


Skal du ikke skrive en kommentar?


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *