Halloween og Stephen King-filmatiseringen “It” på Blu-ray

Ovenstående billede er ikke tilfældigt valgt. Vi nærmer os nemlig den måned, der rundes af med halloween. Det vil vanen tro sige, at der er 31 dage med gys, gru og gåsehud. Og ja, min bedre halvdel får det hårdt. Men lad os komme tilbage til det fine billede, hvor Pennywise flankeres af den unge del af castet i Stephen King-filmatiseringen “It” fra 1990.

Årsagen til, at netop dette billede blev valgt til det første af flere halloween-indlæg, skal findes i, at Warner Bros. langt om længe har taget sig sammen til at udgive den tre timer lange tv-miniserie på Blu-ray. Bedre sent end aldrig! Og det er ganske fantastisk, at miniserien endelig bliver tilgængelig i en billedeopdateret udgave.

Blu-ray’en udkommer den 17. oktober, hvilket også bliver dagen, hvor min tudsegamle og dobbeltsidede dvd skiftes ud. I øvrigt kommer der en ny filmatisering af Kings murstensroman, når 2016 bliver til 2017. Det er Andrés Muschietti, der sidder i instruktørstolen. Det bliver spændende … og uhyggeligt, håber jeg!

it

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.