Han Solo har trukket sin blaster … og venter på Greedo!

Somewhere, in space, this could all be happening right now.

Den 17. december er en dato, der længe har været markeret med fed, hvis man er Star Wars-fan. Det er nemlig her, at én af filmhistoriens mest betydningsfulde sagaer vender tilbage til biograferne verden om. Det sker, når J.J. Abrams’ Star Wars: Episode VII – The Force Awakens får biografpremiere og igen katapulterer popcorngnaskende filmelskere af sted til a galaxy far, far away.

6

Rumsagaens tilbagevenden til det store lærred er en begivenhed, man kan fejre på mange måder. Primært naturligvis ved at sikre sig billet på premieredagen, ved at gense de seks tidligere kapitler i sagaen og – hvis man er fan med stort F – ved at købe nogle af de herlige POP!-figurer fra Funko, der er blevet produceret med afsæt i Star Wars-universet.

Én af de figurer, der ikke må mangle i samlingen, er Han Solo. Han kommer i flere udgaver, men én af de fedeste er bobble head-udgaven, hvor han 11 centimeter høj står med trukket blaster og givetvis afventer en skudduel med rodianeren Greedo, der naturligvis også er en nødvendig tilføjelse til ens samling af Star Wars-relaterede POP!-figurer. Så kan man også selv bestemme, hvem der skal have lov til at skyde først: Greedo eller Solo!

8

Denne udgave af Han Solo er monteret på en piedestal, hvor Star Wars står prentet med store typer. Hvis man ønsker det, kan han afmonteres og – så at sige – komme til at stå på egne ben. Dette gør ham mere manøvredygtig, hvis det skulle komme til et showdown med Greedo. Figuren, der oprindeligt blev produceret første gang i 2013, har længe været udsolgt, men er nu blevet sendt på markedet igen i en ny boks, og den vil ganske givet blive flået hurtigere ned fra hylderne, end The Millennium Falcon kan nå at skifte gear til hyperdrive.

Funko Pop - Han Solo (2)

PRODUKTINFORMATION

Navn/type: POP! Star Wars #03 / Han Solo (Bobble-Head)
Producent: Funko
Materiale: Hårdt plast
Størrelse: 10 cm høj
Alder: Anbefales af producenten fra 3 år
Link: Funko.com / Gucca.dk / Funko Scandinavia Newz
Sponseret af: Wendros.se

Gucca-logo

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.