TV

18. oktober 2011

HBO-serien “Boardwalk Empire” udgives på dvd og Blu-ray i 2012

Endnu et mesterværk fra HBO … er den en genre, de ikke behersker?

Der er ikke sluppet meget info ud endnu, men hvis Warner Brothers ikke ændrer i deres releaseplaner, så sender de første sæson af HBO-serien “Boardwalk Empire” ud på dvd og Blu-ray herhjemme den 7. januar 2012. Der er stadig nogle måneder til, men så er der noget at glæde sig til.

Den anmelderoste serie, hvilken HBO-produktion bliver i øvrigt ikke skamrost? – fik sin pilotepisode instrueret af selveste Martin Scorsese. Skaberen af serien er den Emmy-vindende Terrence Winter, der tidligere har arbejdet på et andet HBO-flagskib, nemlig “The Sopranos” (1999-2007).

Serien skildrer 1920’ernes farverige Atlantic City, og man følger politikeren/gangsteren Enoch ‘Nucky’ Thompsons (Steve Buscemi) forbryderiske foretagender i den dekadente by.

Første sæson af "Boardwalk Empire" udkommer 7. januar 2012

Trailer til første sæson af “Boardwalk Empire”Om skribenten

Robert Rasmussen
Jeg er film- & litteraturskribent, kulturafhængig, kunstelsker og mag.art. i litteraturvidenskab med en magisterkonferens om maskemonstre i moderne horrorfilm fra 1960 til i dag. Jeg er også tegneseriesluger, horrornørd, tv-serienarkoman, filmafhængig samt bogorm & læsehest med skrive- og ordkløe. Jeg dyrker 80'ernes kulturprodukter i usund grad, og jeg har en forkærlighed for filmkitsch, de fantastiske genrer samt Spielberg & Co. Jeg er filmmerchandisesamler, Disney-aficionado, animationselsker samt stifter af Fiktion & Kultur. Mit forhold til ovenstående er kronisk og uhelbredeligt. Læs (meget!) mere her.
0 Comments


Skal du ikke skrive en kommentar?


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *