“Hemlock Grove” får Netflix-premiere den 19. april

Den 19. april får den 13 episoder lange Eli Roth-producerede horrorserie Hemlock Grove eksklusiv premiere på streamingtjenesten Netflix. Serien bygger på Brian McGreevys roman fra 2012, der også fungerer som én af seriens kreative bagmænd.

At det er Eli Roth, der har sat sig i producerstolen, og som i øvrigt også har instrueret pilotepisoden, Jellyfish in the Sky, er ikke en tilfældighed. Roth udtrykte nemlig stor begejstring for romanen, da den udkom:

A wonderfully creative and twisted reinvention of classic monster archetypes, wrapped up in a mysterious thriller. I loved it. Brian McGreevy is a welcome new voice in horror literature, but be warned: it’s not for the faint of heart, or stomach.

Hemlock Grove - roman

Første sæson af Hemlock Grove giver os forhåbentligt lidt mere varulvebid og -vid end det tidligere har været tilfældet. Måske serien kan rette en smule op på den skade, de kønsløse Twilight-film og -romaner har forvoldt mod det stakkels, mytologiske bæst.

Der er ikke sluppet meget ud om serien, så hvis man ikke har læst romanen, så må man altså slå sig med tålmodighed til den 19. april. Dog har Netflix flikket nedenstående præsentation sammen om seriens grundpræmis, der – som også titlen, i øvrigt – lugter en smule af Twin Peaks-inspiration:

I en nedslidt stålværksby i Pennsylvania bliver en teenagepige fundet lemlæstet og død. Mens byen leder efter et monster, svirrer rygterne, og mange af de excentriske indbyggere kommer under mistanke, lige fra den nye sigøjnerfamilie til den velhavende Godfrey-klan. I Hemlock Groves forskruede verden gemmer alle på en mørk hemmelighed. Instruktør Eli Roth (Hostel) har skabt en rystende, overnaturlig serie baseret på Brian McGreevys roman.

Hemlock Grove

I øvrigt er det interessant, at Bill Skarsgård, der er søn af Stellan Skarsgård, spiller rollen som Roman Godfrey. Interessant fordi, at Bills bror, Alexander Skarsgård, spiller vampyren Eric Northman i HBO-serien True Blood. Skal endnu en Skarsgård give den som mytologisk væsen? Time will tell!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.