Film

9. april 2010

Horror af den eksperimenterede slags: Trailer til “The Human Centipede”

Så er det, at man spørger sig selv: "Hvor er deres hoveder?"

Mød Dr. Heiter, der burde hedde Dr. Evil, i den hollandsk-engelske horror co-produktion “The Human Centipede” (2009), der er instrueret af Tom Six.

En alt andet end rar og (naturligvis!) tysk læge à la den mest ondsindede, modbydelige og grumt eksperimenterende nazilæge, man kan forstille sig, udfører bizarre forsøg med mennesker, der går i hans fælde. Dr. Heiters kælder er ikke et rart sted at være, hvilket to nødstedte, unge og smukke (de er altid unge og smukke) kvinder finder ud af ved selvsyn.Om skribenten

Robert Rasmussen
Jeg er film- & litteraturskribent, kulturafhængig, kunstelsker og mag.art. i litteraturvidenskab med en magisterkonferens om maskemonstre i moderne horrorfilm fra 1960 til i dag. Jeg er også tegneseriesluger, horrornørd, tv-serienarkoman, filmafhængig samt bogorm & læsehest med skrive- og ordkløe. Jeg dyrker 80'ernes kulturprodukter i usund grad, og jeg har en forkærlighed for filmkitsch, de fantastiske genrer samt Spielberg & Co. Jeg er filmmerchandisesamler, Disney-aficionado, animationselsker samt stifter af Fiktion & Kultur. Mit forhold til ovenstående er kronisk og uhelbredeligt. Læs (meget!) mere her.

  1. Sophie Dahl Rasmussen

    Føj, hvor ser den ulækker ud! Jeg tror aldrig, at jeg kommer til at se den!


  2. Har man mave til det, kommer den på PIX festivalen. Jeg tror jeg springer over….


  3. Tak for info!

    Jeg havde ellers løbet deres Thrills & kills-liste igennem … dog uden at spotte “The Human Centidpede”. Men de har den ganske rigtigt på programmet.

    Jeg tror også, at jeg (i denne omgang) springer over … det må blive en midnatsforestilling i hjemmebiografen, når filmen udkommer på dvd/Blu-ray.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *