“Horror Films of the 80’s” af John Kenneth Muir

Jeg faldt over denne titel, da jeg ledte efter 80’er-relaterede filmbøger. Jeg har tidligere læst John Kenneth Muirs ganske fine Wes Craven-studie – “Wes Craven: The Art of Horror” – så jeg tror også, at jeg vil kaste et nærmere blik på denne titel.

Ikke mindst fordi, at det er horrorfilm fra 80’erne, der granskes: Ét af mine favoritårtier, når talen falder på horrorfilm. Forlaget skriver i øvrigt følgende om bogen:

John Kenneth Muir is back! His Horror Films of the 1970s was named an “Outstanding Reference Book” by the American Library Association, and likewise a Booklist Editors’ Choice. This time, Muir surveys 300 films from the 1980s. From backwards psychos (“Just Before Dawn”) and yuppie-baiting giant rats (“Of Unknown Origin”), to horror franchises like “Friday the 13th” and “Hellraiser”, Muir is our informative guide through 10 macabre years of silver screen terrors.

Forlag :: McFarland & Co. Inc. :: Sideantal :: 829 sider :: Køb hos :: The Book Depository

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.