Film

28. januar 2010

“Horror Films of the 80’s” af John Kenneth Muir

Jeg faldt over denne titel, da jeg ledte efter 80’er-relaterede filmbøger. Jeg har tidligere læst John Kenneth Muirs ganske fine Wes Craven-studie – “Wes Craven: The Art of Horror” – så jeg tror også, at jeg vil kaste et nærmere blik på denne titel.

Ikke mindst fordi, at det er horrorfilm fra 80’erne, der granskes: Ét af mine favoritårtier, når talen falder på horrorfilm. Forlaget skriver i øvrigt følgende om bogen:

John Kenneth Muir is back! His Horror Films of the 1970s was named an “Outstanding Reference Book” by the American Library Association, and likewise a Booklist Editors’ Choice. This time, Muir surveys 300 films from the 1980s. From backwards psychos (“Just Before Dawn”) and yuppie-baiting giant rats (“Of Unknown Origin”), to horror franchises like “Friday the 13th” and “Hellraiser”, Muir is our informative guide through 10 macabre years of silver screen terrors.

Forlag :: McFarland & Co. Inc. :: Sideantal :: 829 sider :: Køb hos :: The Book Depository



Om skribenten

Robert Rasmussen
Jeg er film- & litteraturskribent, kulturafhængig, kunstelsker og mag.art. i litteraturvidenskab med en magisterkonferens om maskemonstre i moderne horrorfilm fra 1960 til i dag. Jeg er også tegneseriesluger, horrornørd, tv-serienarkoman, filmafhængig samt bogorm & læsehest med skrive- og ordkløe. Jeg dyrker 80'ernes kulturprodukter i usund grad, og jeg har en forkærlighed for filmkitsch, de fantastiske genrer samt Spielberg & Co. Jeg er filmmerchandisesamler, Disney-aficionado, animationselsker samt stifter af Fiktion & Kultur. Mit forhold til ovenstående er kronisk og uhelbredeligt. Læs (meget!) mere her.




0 Comments


Skal du ikke skrive en kommentar?


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *