Film

31. oktober 2008

Horror fra Dimension Extreme

Dimension Extreme er et DVD-label, der ejes af The Weinstein Company, som udgiver unrated udgaver af horrorfilm. Der er udgivet en lang række interessante titler såsom Dario Argentos “Mother of Tears” og George A. Romeros “Diary of the Dead”. Kommende titler tæller blandt andet “Zombie Diaries” (Trailer), “Eden Lake” (Trailer), “Dead in 3 Days” (Trailer), “Dante 01” (Trailer) og “Pulse 3” (Trailer).
g
Her kan man se nogle af de film, der er udgivet i serien – det er blodige sager. Ved at trykke på coverbilledet, kan man se filmens trailer:
g
Om skribenten

Robert Rasmussen
Jeg er film- & litteraturskribent, kulturafhængig, kunstelsker og mag.art. i litteraturvidenskab med en magisterkonferens om maskemonstre i moderne horrorfilm fra 1960 til i dag. Jeg er også tegneseriesluger, horrornørd, tv-serienarkoman, filmafhængig samt bogorm & læsehest med skrive- og ordkløe. Jeg dyrker 80'ernes kulturprodukter i usund grad, og jeg har en forkærlighed for filmkitsch, de fantastiske genrer samt Spielberg & Co. Jeg er filmmerchandisesamler, Disney-aficionado, animationselsker samt stifter af Fiktion & Kultur. Mit forhold til ovenstående er kronisk og uhelbredeligt. Læs (meget!) mere her.
0 Comments


Skal du ikke skrive en kommentar?


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *