Film

24. september 2010

Horrorinspiration til Halloween: “It’s Alive” (Josef Rusnak, 2008)

Frem til Halloween, vil jeg jævnligt bringe lidt inspiration til en uhyggelig aften. Lad os starte med Josef Rusnaks 2008-remake af Larry Cohens horrorflick “It’s Alive” fra 1974, der udgives på dvd af Midget Entertainment den 26. oktober.

Links: “It’s Alive” (1974), (1978), (1987) & (2008)

Parret Lenore og Franck skal være forældre, og de ser frem til en hverdag med en lille nyfødt at tage sig af. Men da Lenore kort før fødslen opdager, at barnet er vokset unaturligt meget den sidste måned, tager hun til hospitalet, hvor hun føder ved kejsersnit og hendes bange anelser viser sig at være begrundede, da monsterbarnet dræber alle læger og sygeplejersker på fødestuen.Om skribenten

Robert Rasmussen
Jeg er film- & litteraturskribent, kulturafhængig, kunstelsker og mag.art. i litteraturvidenskab med en magisterkonferens om maskemonstre i moderne horrorfilm fra 1960 til i dag. Jeg er også tegneseriesluger, horrornørd, tv-serienarkoman, filmafhængig samt bogorm & læsehest med skrive- og ordkløe. Jeg dyrker 80'ernes kulturprodukter i usund grad, og jeg har en forkærlighed for filmkitsch, de fantastiske genrer samt Spielberg & Co. Jeg er filmmerchandisesamler, Disney-aficionado, animationselsker samt stifter af Fiktion & Kultur. Mit forhold til ovenstående er kronisk og uhelbredeligt. Læs (meget!) mere her.
0 Comments


Skal du ikke skrive en kommentar?


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *