Litteratur

23. oktober 2011

Hvis pæren skal lyse, så…

Bagsiden af Weekendavisens bogsektion er altid præget af en underfundig tegning, og denne uges udgave af avisen er ikke en undtagelse. Tegningen understøttes ikke af ord, men står fint for sig selv som et lysende eksempel til efterlevelse. Så heller ikke flere ord fra mig!

Hvis din pære skal lyse, så…Om skribenten

Robert Rasmussen
Jeg er film- & litteraturskribent, kulturafhængig, kunstelsker og mag.art. i litteraturvidenskab med en magisterkonferens om maskemonstre i moderne horrorfilm fra 1960 til i dag. Jeg er også tegneseriesluger, horrornørd, tv-serienarkoman, filmafhængig samt bogorm & læsehest med skrive- og ordkløe. Jeg dyrker 80'ernes kulturprodukter i usund grad, og jeg har en forkærlighed for filmkitsch, de fantastiske genrer samt Spielberg & Co. Jeg er filmmerchandisesamler, Disney-aficionado, animationselsker samt stifter af Fiktion & Kultur. Mit forhold til ovenstående er kronisk og uhelbredeligt. Læs (meget!) mere her.
0 Comments


Skal du ikke skrive en kommentar?


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *