Film

4. juni 2013

Hvorfor bliver København aldrig smadret sønder og sammen?

Hvorfor bliver København aldrig invaderet af aliens, angrebet af smaskende zombier, rendt over ende af horder af monstre, skyllet væk af tsunami-bølger eller belejret af terrorister, der er bevæbnet til langt op over ørerne med automatvåben og alskens andet tungt militærskyts?

Det sker aldrig, ALDRIG! Og hvorfor ikke, spørger man sig selv? Fordi, København er en ubetydelig forstadsmetropol, en lille forkølet knaldperle af en hovedstad, der kun kan mønstre et ufrivillig komisk møde med Reptilicus.

Derfor er København heller ikke at finde i den serie af plakater, der er blevet skabt til Marc Forsters kommende zombiefilm med Brad Pitt i hovedrollen … desværre! Det kunne ellers have været cool at se Christiansborg gå op i røg, Amalienborg blive stormet af knotne zombiebæster og hovedstadsbeboerne blive forvandlet til levende snacks … men ak, vi må nøjes med Reptilicus!

Læs også: Menuen står de kommende dage på stavrende, hjernespisende kadavre

BERLIN

WWZ - Berlin

BARCELONA

WWZ - Barcelona

LONDON

WWZ - London

MEXICO CITY

WWZ - Mexico City

MOSKVA

WWZ - Moskva

NEW YORK CITY

WWZ - New York City

PARIS

WWZ - Paris

RIO

WWZ - Rio

ROM

WWZ - Rom

SYDNEY

WWZ - SydneyOm skribenten

Robert Rasmussen
Jeg er film- & litteraturskribent, kulturafhængig, kunstelsker og mag.art. i litteraturvidenskab med en magisterkonferens om maskemonstre i moderne horrorfilm fra 1960 til i dag. Jeg er også tegneseriesluger, horrornørd, tv-serienarkoman, filmafhængig samt bogorm & læsehest med skrive- og ordkløe. Jeg dyrker 80'ernes kulturprodukter i usund grad, og jeg har en forkærlighed for filmkitsch, de fantastiske genrer samt Spielberg & Co. Jeg er filmmerchandisesamler, Disney-aficionado, animationselsker samt stifter af Fiktion & Kultur. Mit forhold til ovenstående er kronisk og uhelbredeligt. Læs (meget!) mere her.

  1. Peter Madsen

    Fordi vi allerede har 179 zombier siddende midt i København?


  2. Ja, den apokalyptiske stemning har igennem længere tid været knyttet til Christiansborg.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *