Film

20. oktober 2008

Hvornår kommer “The Fall Guy” på dvd?

Når man som jeg er vokset op i firserne, hvor man nærmest blev intravenøst fodret med synkroniseret, amerikansk tv på diverse tyske kanaler, så er der visse tv-serier, der i dag er voldsomt efterspurgte! “Magnum P.I.” er begyndt at blive udgivet, “Knight Rider” og “Miami Vice” ligeså, så nu må også “The Fall Guy” gerne snart gøre sin entré – og meget gerne sammen med “Remington Steele” og den knapt så kendte “Scarecrow and Mrs. King”.
0

Første sæson af “The Fall Guy” er blevet udgivet i USA såvel som i Storbritannien, så det er forhåbenligt blot et spørgsmål om tid, førend den også finder vej til de danske fans. For dem, der muligvis ikke kender serien – eller som blot har glemt den – kan man se introen nedenunder og nynne med på de lækre strofer, der synges af Lee Majors himself…Om skribenten

Robert Rasmussen
Jeg er film- & litteraturskribent, kulturafhængig, kunstelsker og mag.art. i litteraturvidenskab med en magisterkonferens om maskemonstre i moderne horrorfilm fra 1960 til i dag. Jeg er også tegneseriesluger, horrornørd, tv-serienarkoman, filmafhængig samt bogorm & læsehest med skrive- og ordkløe. Jeg dyrker 80'ernes kulturprodukter i usund grad, og jeg har en forkærlighed for filmkitsch, de fantastiske genrer samt Spielberg & Co. Jeg er filmmerchandisesamler, Disney-aficionado, animationselsker samt stifter af Fiktion & Kultur. Mit forhold til ovenstående er kronisk og uhelbredeligt. Læs (meget!) mere her.
0 Comments


Skal du ikke skrive en kommentar?


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *