I dag lå Ghostface i postkassen … fantastisk!

Jeg skrev forleden, at jeg endnu ikke har fået set det fjerde kapitel i “Scream”-sagaen … og det til trods for, at jeg ikke blot er stor fan af den oprindelige trilogi, men også af Wes Craven. Så i dag lå nedenstående i postkassen. Og så lige til weekenden, herligt!

Jeg ved godt, at jeg skrev, at det skulle være Ghostfacefigur-udgaven, jeg ville investere i, men jeg besindede mig og fik i stedet den ordinære Blu-ray-udgave hjem. Ingen maske, ingen figur, intet filmgejl … kun filmen! Nå, men det korte af det lange er, at “Scream 4” vil blive den første horrorfilm, der vil blive anmeldt her på bloggen. Så stay tuned!

NB: Og ja, det ér et Jaws-krus, man kan skimte i baggrunden. Man drikker naturligvis mokka af sin favorit når dyr går amok-film, ikk’?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.