Litteratur

17. december 2010

I mellemdagene skal der hygges med brødrene Price og deres geniale kogebøger

Jeg har ugudelige mængder af litteratur liggende, der skal læses. Romaner, digtsamlinger, tegneserier og faglitteratur – tung som let! Jeg har også flere kogebøger liggende, som jeg glæder mig til at læse. Her er der især to, der kræver mere opmærksomhed end de andre. Nemlig Adam og James Prices to bøger “Spise med Price”, der bygger på de ultrapopulære madprogrammer. Jeg har netop modtaget begge bøger i serien, som jeg glæder mig til at sluge i de hyggelige dage, der kommer efter den 24. december. Så jeg vil glæde mig til de fornøjelige brødres fortællinger om mad og gastronomi, imens jeg hygger med en kop skoldhed mokka!

spise-med-price-1-2Om skribenten

Robert Rasmussen
Jeg er film- & litteraturskribent, kulturafhængig, kunstelsker og mag.art. i litteraturvidenskab med en magisterkonferens om maskemonstre i moderne horrorfilm fra 1960 til i dag. Jeg er også tegneseriesluger, horrornørd, tv-serienarkoman, filmafhængig samt bogorm & læsehest med skrive- og ordkløe. Jeg dyrker 80'ernes kulturprodukter i usund grad, og jeg har en forkærlighed for filmkitsch, de fantastiske genrer samt Spielberg & Co. Jeg er filmmerchandisesamler, Disney-aficionado, animationselsker samt stifter af Fiktion & Kultur. Mit forhold til ovenstående er kronisk og uhelbredeligt. Læs (meget!) mere her.
0 Comments


Skal du ikke skrive en kommentar?


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *