Film

20. september 2010

I morgen udgiver SF-Film / Fox komedien “The Joneses” på dvd og Blu-ray

SF-Film / Fox sender i morgen Derrick Bortes komedie “The Joneses” (2009) med blandt andet David Duchovny, Demi Moore og Gary Cole ud på dvd og Blu-ray.

Tekst fra pressemateriale:

Det perfekte par Steve (David Duchovny) og Kate Jones (Demi Moore) og deres smukke teenagebørn Jenn (Amber Heard) og Mick (Ben Hollingsworth) skaber misundelse i deres forstadskvarter, som er fyldt med store, nye huse og alle de dyre vaner, der hører til den øvre amerikanske middelklasse.

Kate er den ultimative trendsætter – smuk, sexet og klædt i designertøj fra top til tå. Steve er den beundrede, succesfulde forretningsmand, der hardet hele: En fantastisk kone, et stort hus og et endeløst udvalg af det nyeste teknik-legetøj. Jenn og Mick tager styringen på deres skole, fordi de har alt, der er trendy – sejt tøj, hurtige biler og de seneste gadgets.

Men mens deres venner og naboer forsøger at holde trit med The Joneses, er ingen forberedt på den mørke sandhed, der gemmer sig bag den alt for perfekte familie.

Trailer til “The Joneses” (2009) ::Om skribenten

Robert Rasmussen
Jeg er film- & litteraturskribent, kulturafhængig, kunstelsker og mag.art. i litteraturvidenskab med en magisterkonferens om maskemonstre i moderne horrorfilm fra 1960 til i dag. Jeg er også tegneseriesluger, horrornørd, tv-serienarkoman, filmafhængig samt bogorm & læsehest med skrive- og ordkløe. Jeg dyrker 80'ernes kulturprodukter i usund grad, og jeg har en forkærlighed for filmkitsch, de fantastiske genrer samt Spielberg & Co. Jeg er filmmerchandisesamler, Disney-aficionado, animationselsker samt stifter af Fiktion & Kultur. Mit forhold til ovenstående er kronisk og uhelbredeligt. Læs (meget!) mere her.
0 Comments


Skal du ikke skrive en kommentar?


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *