International forfatterscene: Jonathan Safran Foer d. 20. januar i Den sorte diamant.

På trods af sine kun 32 år har amerikanske Jonathan Safran Foer haft en kometkarriere, der har gjort ham til en af sin tids mest anerkendte forfattere.

Vidunderbarnet fra Washington slog massivt igennem med romanerne Alt bliver oplyst (2002) og Ekstremt højt og utrolig tæt på (2005), der blev lovprist af en enig anmelderstab og lynhurtigt løftede Foer til tops på alverdens bestsellerlister. Sværvægtere som Salman Rushdie og John Updike var ikke sene til at udnævne ham som den nye, store litterære stjerne.

Nu kan Jonathan Safran Foer opleves på scenen i Den Sorte Diamant, når han i januar besøger International Forfatterscene og blandt andet vil fortælle om sin nye bogudgivelse.

I Eating Animals skifter Foer genremæssigt spor. Foer har skrevet en debatbog, der kaster sig ud i en eksistentiel og kulturel undersøgelse af menneskets kødforbrug, og ser nærmere på de etiske og moralske problemstillinger der ligger bag.

Hvorfor spiser mennesket overhovedet dyr? Og kan (og bør) mennesket blive ved med at spise ligeså meget kød i denne klimafokuserede tidsalder?

International Forfatterscene: Jonathan Safran Foer, onsdag 20. januar 2010 kl. 20:00 Dronningesalen.

Link til Det kongelige bibliotek og billetbestilling: KLIK

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.