Film

28. september 2015

“Into the Grizzly Maze” er ude på dvd & Blu-ray den 15. oktober

David Hackl, der er bedst kendt som produktionsdesigner på kapitel 2, 3 og 4 i Saw-franchisen – samt som instruktør på Saw V – kaster sig igen ud i de vilde horrorvover med “når dyr går amok”-filmen Into the Grizzly Maze (2015).

I den store gru(e)kedel, hvor alle horrorfilm fødes, har jeg især et lidenskabeligt forhold til  film med onde dyr, der er sure i sulet. Så jeg glæder mig til at se, hvem – og ikke mindst hvorledes – den stor grizzly får taget livet af.

Into the Grizzly Maze er ude på noget så altmodisch som dvd og Blu-ray den 15. oktober fra Scanbox, og filmen kan mønstre et fint ensemble af skuespillere som Thomas Jane, Scott Glenn, Billy Bob Thornton, James Marsden og Piper Perabo.

IntoTheGrizzlyMaze_Poster-01LR-691x1024Om skribenten

Robert Rasmussen
Jeg er film- & litteraturskribent, kulturafhængig, kunstelsker og mag.art. i litteraturvidenskab med en magisterkonferens om maskemonstre i moderne horrorfilm fra 1960 til i dag. Jeg er også tegneseriesluger, horrornørd, tv-serienarkoman, filmafhængig samt bogorm & læsehest med skrive- og ordkløe. Jeg dyrker 80'ernes kulturprodukter i usund grad, og jeg har en forkærlighed for filmkitsch, de fantastiske genrer samt Spielberg & Co. Jeg er filmmerchandisesamler, Disney-aficionado, animationselsker samt stifter af Fiktion & Kultur. Mit forhold til ovenstående er kronisk og uhelbredeligt. Læs (meget!) mere her.
0 Comments


Skal du ikke skrive en kommentar?


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *