Jack Skellington fra Funko er et MUST!

A ghoulish tale with wicked humour & stunning animation.

Henry Selicks The Nightmare Before Christmas er et stop motion-mesterværk, en højtids-klassiker og en animationsperle af fineste filmrulle! Filmen, der bygger på et digt skrevet af Tim Burton i 1982, blev prist for sine visuelle effekter ved premieren i 1993, og filmkritikeren Roger Ebert skrev i sin anmeldelse, at filmens effekter var lige så revolutionerende som dem i Star Wars. Filmen er, skrev han, filled with imagination that carries us into a new world.

Og det et netop, hvad den fortsat gør dagen i dag: Den fortryller os, tager os med på en rejse til fantastiske højtidsverdener og sparker til vores fantasi på en sådan måde, at man skal være et ualmindeligt gråt menneske, hvis man ikke kan finde fornøjelse og glæde i at tage med på Jack Skellingtons eventyr, hvor vi også møder Sally, Santa, den onde videnskabsmand og – naturligvis – mareridtskongen Oogie Boogie, der i øvrigt også kan erhverves som en POP!-figur fra Funko.

11

Det er Danny Elfman, Tim Burtons hofkomponist, der står for filmens fortryllende musik, og det er også Elfman selv, der har lagt sangstemme til Jack Skellington … det høje, magre skellet, der drømmer om hvid jul og gaver i massevis. Funko-udgaven af Jack er dog alt andet end høj og mager. Nej, den stikker – figurvanen tro – cirka 10 centimeter i vejret og har et hoved, der passer til Jacks fantasirige intellekt … stort og med god plads til alle de tanker, han gør sig.

Funko har produceret flere forskellige udgaver af Jack, og han kan blandt andet også fås klædt ud som julemanden. Også Sally, borgmesteren, hunden Zero og Oogie Boogie kan blive del af ens The Nightmare Before Christmas-samling. Ligeledes står Funko også bag en række herlige Wacky Wobblers samt mystery minis blind box-udgaver af figurerne i miniature-størrelse: Alt sammen noget, der kan få enhver filmelskers hjerte til at smelte.

3

Afslutningsvis vil jeg bruge lejligheden til at sende et fromt ønske til den skandinaviske importør af Funko-figurer: Hvis I vil gøre filmelskere og ditto –nørder glade, så skal I begynde at importere de herlige ReAction-figurer, der også produceres af Funko. De fortjener en bred udbredelse og bør også finde vej til danske filmelskeres samlinger. Og ja, der findes faktisk hele seks seje, smukke og superbe figurer i dén serie.

Så der er altså rig mulighed for at fylde ens hylder med alle de fantastiske figurer, der blev undfanget af Tim Burtons hjerne for 33 år siden. Og husk nu: se filmen!

Funko Pop - Jack Skellington

PRODUKTINFORMATION

Navn/type: POP! Disney #15 / Jack Skellington
Producent: Funko
Materiale: Hårdt plast
Størrelse: 10 cm høj
Alder: Anbefales af producenten fra 5 år
Link: Funko.com / Gucca.dk / Funko Scandinavia Newz
Sponseret af: Wendros.se

Gucca-logo

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.