James Clavell’s “Shogun” udgives i en 30th Anniversary-udgave fra Paramount Pictures den 21. september

Paramount Pictures udgiver – i anledning af seriens 30 års jubilæum – igen miniserien “Shogun”, der baserer sig på James Clavells roman. Oplev – eller genoplev – Richard Chamberlain i rollen som John Blackthorne og  Toshirô Mifune som Toronaga i denne klassiske serie, der i øvrigt har selveste Orson Wells som fortæller.

Tekst fra pressemateriale:

Bestseller-forfatteren James Clavell (King Rat, Noble House) er manden bag denne flotte, prisbelønnede historie om krig og kærlighed, der udspiller sig i det spektakulære, feudale Japan i begyndelsen af det 17. århundrede.

Richard Chamberlain (The Thorn Birds) spiller hovedrollen som John Blackthorne, en engelsk søfarende, der lider skibbrud ud for den japanske kyst. Han bliver reddet og overværer den dødelige kamp med deltagelse af Toronaga (Toshirô Mifune), en stridselskende general, som er fast besluttet på at blive Shogun – den øverste militærdiktator.

Samtidig drages Blackthorne mere eller mindre modvilligt ind i tumulten, og pludselig befinder han sig i kampen om at blive den første gai-jin (udlænding) nogensinde, der er blevet udnævnt til samurai-kriger.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.