Litteratur

1. februar 2010

Jamie Olivers “Jamies Amerika” i handlen 15. april.

Den 15. april i år sender Lindhardt & Ringhof Jamie Olivers seneste kogebogskreation i handlen, nemlig “Jamies Amerika”.

Forlaget skriver:

Tag med Jamie på en kulinarisk rejse rundt i USA og opdag et originalt køkken fuld af variation.

Jamie Oliver har været en tur i Amerika og har opdaget, at amerikansk mad er meget andet end fastfood i kæmpeportioner.

Bogen indeholder 100 meget forskellige opskrifter. Den byder selvfølgelig på burger, deep-pan-pizza og cupcakes, men også på masser af cajun- og mexikansk-inspirerede retter og ikke mindst ‘chili con Jamie’.

Mellem opskrifterne finder man flotte fotos og collager fra de seks forskellige steder, Jamie har besøgt: New York, Louisiana, Arizona, Los Angeles, Georgia og Det vilde vesten.

Om forfatteren: Jamie Oliver, f. 1975, uddannet kok, forfatter til ni kogebøger, har siden 1998 løbende kunne opleves på tv i sine egne madprogrammer. Han er kendt for sin indsats for bedre mad i de engelske skoler og for restaurantkæden Fifteen, hvor han lærer unge at lave mad.  Siden 2000 gift med Jools, med hvem han har døtrene Polly og Daisy.

Kilde: Lindhardt & Ringhof Presse



Om skribenten

Robert Rasmussen
Jeg er film- & litteraturskribent, kulturafhængig, kunstelsker og mag.art. i litteraturvidenskab med en magisterkonferens om maskemonstre i moderne horrorfilm fra 1960 til i dag. Jeg er også tegneseriesluger, horrornørd, tv-serienarkoman, filmafhængig samt bogorm & læsehest med skrive- og ordkløe. Jeg dyrker 80'ernes kulturprodukter i usund grad, og jeg har en forkærlighed for filmkitsch, de fantastiske genrer samt Spielberg & Co. Jeg er filmmerchandisesamler, Disney-aficionado, animationselsker samt stifter af Fiktion & Kultur. Mit forhold til ovenstående er kronisk og uhelbredeligt. Læs (meget!) mere her.




0 Comments


Skal du ikke skrive en kommentar?


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *