“Jaws” udgives endelig på Blu-ray

Der findes film, man kan se igen og igen og igen. Film, som man aldrig bliver træt af. Film, som man investerer og geninvesterer i. Film, som man har stående i flere forskellige udgaver på hylden. Film, der betyder noget særligt for én. En sådan film er Steven Spielbergs helt igennem vidunderligt fortalte blockbuster Jaws (1975), der hører til blandt de bedste af sin slags, når man taler når dyr går amok-film. Det er en perle af en film. Alt i filmen er gennemført, og John Williams’ score giver krybende gåsehud. Det er en frydefuld gys, gru og gåsehuds-film, der fungerer på alle niveauer.

Nu udgives hajklassikeren endelig og langt om længe på Blu-ray af Universal. Det sker den 14. august 2012, hvor filmen er sat til en Region A-udgivelse. Der er endnu ikke frigivet info omkring ekstramateriale.

Jeg skrev i øvrigt, da Jaws fyldte 30 i 2005, en kronik til Berlingske – Freudiansk haj viser tænder – som man kan læse her: KLIK.

Jaws

Og så er der jo det første “eye to eye”-møde mellem Bruce og Martin Brody, der spilles af salig Roy Scheider … FANTASTISK!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.