Comics

13. december 2010

Jeg mødte fire Mumitrolde på hollandsk bogudsalg

Jeg elsker hollandsk bogudsalg, hvor man kan snuse sig frem til spændende bøger, der for længst er udgået fra forlagene. Forrige uge fandt jeg Theodor Storms samlede værker (endog på tysk!) til blot 20 kroner, og i dag (heldig som jeg er) fandt jeg hele fire tegneserier med Mumitroldene fra Carlsen Comics, som jeg længe har ledt efter. De kostede mig blot 40 kroner … det er jo ren foræring! Så disse fire herligheder måtte jo uundgåeligt blive til endnu en julegave til mig selv fra mig selv.

mumitroldene-tegneserierOm skribenten

Robert Rasmussen
Jeg er film- & litteraturskribent, kulturafhængig, kunstelsker og mag.art. i litteraturvidenskab med en magisterkonferens om maskemonstre i moderne horrorfilm fra 1960 til i dag. Jeg er også tegneseriesluger, horrornørd, tv-serienarkoman, filmafhængig samt bogorm & læsehest med skrive- og ordkløe. Jeg dyrker 80'ernes kulturprodukter i usund grad, og jeg har en forkærlighed for filmkitsch, de fantastiske genrer samt Spielberg & Co. Jeg er filmmerchandisesamler, Disney-aficionado, animationselsker samt stifter af Fiktion & Kultur. Mit forhold til ovenstående er kronisk og uhelbredeligt. Læs (meget!) mere her.
0 Comments


Skal du ikke skrive en kommentar?


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *