Film

22. oktober 2011

Jennifer Love Hewitt er Hollywoods dårligste skuespiller … bahhh!

Gratisaviser er lig … nonsens!

Jeg har det med Søndagsavisen, som jeg har det med øvrige gratisaviser, som jeg har det med reklamer … de er unødvendige og bidrager ikke med andet end unødigt papirforbrug og ditto træfældning. Søndagsavisen markedsfører sig som Danmarks mest læste avis. Det er en sandhed med modifikationer. Det ville være mere korrekt med Danmarks geografisk bredest distribuerede avis. For hvor mange læser rent faktisk Søndagsavisen, hvor Mette Lisby har sin faste klumme, hvor hun ikke kloger sig på noget særligt emne, men på alle emner … gaaaab!?

Nå, hvorom alting er, så kunne man på bagsiden af den nyeste udgave af Danmarks geografisk bredest distribuerede avis læse et af de her indlæg, der er direkte sakset fra et eller andet obskurt internetmedie. Her bliver Jennifer Love Hewitt kåret som Hollywoods dårligste skuespiller, hvilket jo ret beset er til grin. Hun har ganske korrekt, som indlægget nævner, medvirket i ringe film, men det gør jo ikke per automatik Love Hewitt til en dårlig skuespiller! Hun er ikke skuespilkunstens funklende diamant, men hun er heller ikke skuespilkunstens rådne tomat.Om skribenten

Robert Rasmussen
Jeg er film- & litteraturskribent, kulturafhængig, kunstelsker og mag.art. i litteraturvidenskab med en magisterkonferens om maskemonstre i moderne horrorfilm fra 1960 til i dag. Jeg er også tegneseriesluger, horrornørd, tv-serienarkoman, filmafhængig samt bogorm & læsehest med skrive- og ordkløe. Jeg dyrker 80'ernes kulturprodukter i usund grad, og jeg har en forkærlighed for filmkitsch, de fantastiske genrer samt Spielberg & Co. Jeg er filmmerchandisesamler, Disney-aficionado, animationselsker samt stifter af Fiktion & Kultur. Mit forhold til ovenstående er kronisk og uhelbredeligt. Læs (meget!) mere her.
0 Comments


Skal du ikke skrive en kommentar?


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *