Film

23. september 2009

Joe Dantes “Gremlins” på Blu-ray

Gremlins på Blu-rayI rette tid til Halloween, sender Warner Bros. – langt om længe – Joe Dantes geniale 80’er flick  “Gremlins” ud på Blu-ray. Det er endnu ikke blevet oplyst hvilket ekstramateriale, der vil være at finde på denne udgave, der kommer i handlen den 20. oktober.

“Gremlins” er en forrygende og original rutsjetur, fyldt med vanvittig humor og gale streger. Det ene øjeblik rejser hårene sig på dit hoved – det næste skriger du af grin over den ødelæggelse, disse angiveligt blide fjerkugler strør om sig med, når reglerne for deres pleje og fodring uvægerligt bliver brudt midt i julen. “Gremlins” er skrevet af Chris Columbus og instrueret af Joe Dante – “et perleeksempel på uovertruffet og underholdende filmarbejde” (Richard Corliss, Time).Om skribenten

Robert Rasmussen
Jeg er film- & litteraturskribent, kulturafhængig, kunstelsker og mag.art. i litteraturvidenskab med en magisterkonferens om maskemonstre i moderne horrorfilm fra 1960 til i dag. Jeg er også tegneseriesluger, horrornørd, tv-serienarkoman, filmafhængig samt bogorm & læsehest med skrive- og ordkløe. Jeg dyrker 80'ernes kulturprodukter i usund grad, og jeg har en forkærlighed for filmkitsch, de fantastiske genrer samt Spielberg & Co. Jeg er filmmerchandisesamler, Disney-aficionado, animationselsker samt stifter af Fiktion & Kultur. Mit forhold til ovenstående er kronisk og uhelbredeligt. Læs (meget!) mere her.
0 Comments


Skal du ikke skrive en kommentar?


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *