Kunst

18. maj 2009

John Everett Millais: “Ofelia” (1851-1852)

  • TitelOfelia (1851-1852)
  • KunstnerJohn Everett Millais (1829—1896)
  • Størrelse: 76 x 112 cm. (olie på lærred) 
  • Stilart/epoke/kunstretning: Prærafaelitterne
  • Nationalitet: Engelsk maler
  • Maleriets placering: Tate Britain, London
  • Oversigt: Favoritkunst


Om skribenten

Robert Rasmussen
Jeg er film- & litteraturskribent, kulturafhængig, kunstelsker og mag.art. i litteraturvidenskab med en magisterkonferens om maskemonstre i moderne horrorfilm fra 1960 til i dag. Jeg er også tegneseriesluger, horrornørd, tv-serienarkoman, filmafhængig samt bogorm & læsehest med skrive- og ordkløe. Jeg dyrker 80'ernes kulturprodukter i usund grad, og jeg har en forkærlighed for filmkitsch, de fantastiske genrer samt Spielberg & Co. Jeg er filmmerchandisesamler, Disney-aficionado, animationselsker samt stifter af Fiktion & Kultur. Mit forhold til ovenstående er kronisk og uhelbredeligt. Læs (meget!) mere her.
0 Comments


Skal du ikke skrive en kommentar?


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *