Film

12. januar 2010

John Hustons “The African Queen” på Blu-ray i 2010

Igen sendes et af filmhistoriens store mesterværker ud på Blu-ray. Denne gang er det John Hustons “The African Queen” fra 1951, med Humphrey Bogart og Katharine Hepburn i hovedrollerne som Charlie Allnut og Rose Sayer, der sendes ud på det amerikanske marked af Paramount Pictures den 23. marts 2010.

Der foreligger desværre endnu ikke en dansk release-dato. Så hvis man endnu har dette  romantiske eventyrdrama til gode, så skal man skrive sig datoen bag øret på den amerikanske udgave og glæde sig til at opleve Bogart i den rolle, der indbragte ham sit livs eneste Oscar.

Kilde: Blu-ray.com

 Om skribenten

Robert Rasmussen
Jeg er film- & litteraturskribent, kulturafhængig, kunstelsker og mag.art. i litteraturvidenskab med en magisterkonferens om maskemonstre i moderne horrorfilm fra 1960 til i dag. Jeg er også tegneseriesluger, horrornørd, tv-serienarkoman, filmafhængig samt bogorm & læsehest med skrive- og ordkløe. Jeg dyrker 80'ernes kulturprodukter i usund grad, og jeg har en forkærlighed for filmkitsch, de fantastiske genrer samt Spielberg & Co. Jeg er filmmerchandisesamler, Disney-aficionado, animationselsker samt stifter af Fiktion & Kultur. Mit forhold til ovenstående er kronisk og uhelbredeligt. Læs (meget!) mere her.
0 Comments


Skal du ikke skrive en kommentar?


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *