John Verdons thriller “Tænk på et tal” et netop udkommet fra forlaget Hr. Ferdinand

Forlaget med det herlige navn Hr. Ferdinand har netop sendt John Verdons thriller “Tænk på et tal” ud på boghandlernes hylder.

Forlaget skriver følgende om udgivelsen:

Denne bog er ganske enkelt nervepirrende spændende! Man slipper den ikke, når man først er gået i gang, men man tør dårligt læse videre. Det er imponerende godt!

Forestil dig, at du modtager et anonymt brev, hvor afsenderen beder dig tænke på et tal mellem 1 og 1000. Kort tid efter modtager du endnu et anonymt brev, hvor afsenderen afslører, hvilket tal du tænkte på. Det er en morder af denne kaliber, den pensionerede kriminalkommisær, Dave Gurney er oppe imod.

Gurney kontaktes af en gammel skolekammerat, som beder om hjælp i et personligt anliggende, og modvilligt siger Gurney ja. Da vennen kort efter myrdes, er Gurney pludselig indblandet i en mordsag, og det viser sig hurtigt, at mordet kun er toppen af isbjerget.

Plottet i Tænk på et tal er vanvittig godt skruet sammen, og som læser bliver man ganske enkelt besat af denne bog – man bliver suget ind i dens plot.

Hovedpersonen, Dave Gurney, er desuden en vidunderlig type, som man ikke kan undgå at holde af. Heldigvis har forfatteren allerede planlagt bog nummer to og tre med samme hovedperson.

Kilde: Hr. Ferdinand