Litteratur

25. august 2010

“Journal nr. 64” – Jussi Adler-Olsens fjerde krimi om Afdeling Q – udkommer fra Politikens Forlag den 2. november

Fans af Jussi Adler-Olsens skæve makkepar i Afdeling Q – Carl Mørck og Assad – kan se frem til, at fjerde bind i krimi-serien udkommer fra Politikens Forlag den 2. november.

RETTELSE: Forlaget har rykket udgivelsesdatoen til 10. november

Forlaget skriver følgende om bogen:

“Journal nr. 64” er Jussi Adler-Olsen fjerde og længe ventede krimi i serien om Afdeling Q og Carl Mørck.

Der er lagt op til et brag af en krimi, og der er ingen tvivl om at “Journal nr. 64” bliver et af årets helt store krimier i international klasse.

“Journal nr. 64” udkommer 2/11 2010 på Politikens Forlag – og den kan forudbestilles allerede nu.

Jussi Adler-Olsen debuterede i 1997 med thrilleren “Alfabethuset”. I 2003 udkom “Firmaknuseren” (Og hun takkede guderne) på dansk, og tre år senere udkom “Washington Dekretet”. I 2007 udkom første bind i serien om Afdeling Q, “Kvinden i buret”. Året efter udkom andet bind, “Fasandræberne”, og i 2009 udkom bind tre, “Flaskepost fra P”.

NB: UPDATE DEN 27. JANUAR 2011:  Krimikongen – Jussi Adler-Olsen – vinder De Gyldne Laurbær 2010

Kilde: Politikens ForlagOm skribenten

Robert Rasmussen
Jeg er film- & litteraturskribent, kulturafhængig, kunstelsker og mag.art. i litteraturvidenskab med en magisterkonferens om maskemonstre i moderne horrorfilm fra 1960 til i dag. Jeg er også tegneseriesluger, horrornørd, tv-serienarkoman, filmafhængig samt bogorm & læsehest med skrive- og ordkløe. Jeg dyrker 80'ernes kulturprodukter i usund grad, og jeg har en forkærlighed for filmkitsch, de fantastiske genrer samt Spielberg & Co. Jeg er filmmerchandisesamler, Disney-aficionado, animationselsker samt stifter af Fiktion & Kultur. Mit forhold til ovenstående er kronisk og uhelbredeligt. Læs (meget!) mere her.
0 Comments


Skal du ikke skrive en kommentar?


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *