“Kærlig hilsen fra Kreml” udgives af Rosenkilde & Bahnhof

Kærlig hilsen fra Kreml aka From Russia with Love – udgivet første gang i 1957 og filmatiseret af Terence Young 1963 med Sean Connery i hovedrollen – udgives nu af Rosenkilde & Bahnhof. Romanen, der er på 282 sider, udgives i hæftet format med et nyskrevet forord af James Bond-eksperten Rasmus Paaske Larsen.

De første syv bøger er allerede blevet udgivet, og de resterende syv – hvoraf to af bøgerne er novellesamlinger – er sat til udgivelse den 17. november.

Besøg Rosenkilde & Bahnhof og se også Ianfleming.com

Om romanen og forfatteren skriver forlaget:

En brik på et skakbræt – som flyttes rundt efter andres forgodtbefindende. En sprællende marionet – som intet selv kan udrette …    Det er en ynkelig rolle for James Bond – den hemmelige tjenestes farligste agent. Først for sent forstår han meningen med alt dette.    Pistolmundingen peger mod Bonds eget hjerte, og der bliver uhyggeligt stille i den lille dødskupé. Øst og Vest mødes i et spektakulært opgør …     Det er i denne roman, agent 007 for første gang udtaler de udødelige ord: ”Mit navn er Bond. James Bond.”

Ian Lancaster Fleming (28. maj 1908 – 12. august 1964). Fleming var engelsk forfatter og journalist og arbejdede bl.a. som rapporter i Sovjetunionen i flere omgange. Under krigen arbejdede han i marinens efterretningstjeneste. Fleming blev mest kendt for sine romaner om MI6 agenten James Bond, også kendt som agent 007. Hans første Bond-bog, Casino Royale, udkom i 1953 og han skrev i alt 14 Bond-bøger.

Kærlig hilsen fra Kreml

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.